Lisbeth Herold Jensen

2 Lisbeth Hansen

Holbergsvej 72
4392 Dianalund
Tlf. 28 18 24 12

Om mig

Jeg er født i 1979, bor sammen med min kæreste Jimmy, vores fælles barn William fra 2014 og mine drenge Mikkel fra 2005 og Peter fra 2007. Jeg er glad, frisk og har masser af energi.

Mit hjem

Børnene færdes i hele stueetagen. Haven er stor og indrettet med legetårn, sandkasse og rutsjebane. På terrassen er der god plads til at køre på motorcykler. Jeg har kat.

Hverdagen

Hverdagen varierer efter vejret og børnenes energiniveau. I sommerhalvåret er vi meget ude, leger i haven eller tager på ture. Nogle gange kører vi også med bus eller afsted i Christianiacyklen. I vinterhalvåret er vi mere inde, bager, synger, læser bøger og hygger med stearinlys. Børnene er involveret i de daglige gøremål og hjælper med at smøre mad, vaske op og vaske tøj.

Hos mig skal børnene frem for alt have lov at bruge noget energi, og de må gerne blive beskidte! Jeg giver børnene lov til selv at løse deres konflikter i den udstrækning, de kan. Jeg går også meget op i at lave sund og varieret kost til dem.

Jeg kommer tæt på mine dagplejebørn, ser, hører og mærker dem. Børnene får mange kys og kram. Jeg sidder på gulvet med dem og fjoller gerne, tager en sneboldkamp eller skråler i vilden sky. Vores aktiviteter har tilknytning til de pædagogiske læreplaner, så børn udvikler sig på mange områder. Mit mål er, at de bliver selvstændige, har mod på at prøve nyt, er sociale og selvhjulpne, når de skal i børnehave.

Et tæt samarbejde med forældre er vigtigt, så vi stoler på hinanden og kan tale sammen om både svære og lette emner.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg er oprindelig uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og har arbejdet i detailhandlen.

Jeg blev dagplejer i 2008 og er også arbejdsmiljørepræsentant og medlem af MED-udvalget. Jeg søger gerne viden på internettet og tager på kursus, hvor jeg bl.a. har lært om:

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Marte Meo
  • Arbejdsmiljø
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseHovedgaden 60 A
4295 Stenlille