Lena Jensen

Lena JensenOstrupvej 12
4295 Stenlille
Tlf.41 61 54 58

Om mig

Jeg er født i 1974, gift med Bill, og vi er forældre til to sønner fra 1995 og 1998. Jeg er omsorgsfuld, rolig og har et positivt livssyn.

Mit hjem

Vi bor på en firlænget gård, der ligger på en stor grund, med mark og skov i nærheden.

Bag ved gården har vi en lille børneskov, hvor der er mange muligheder for naturudfoldelser. Inde har vi et legeværelse, og ellers er børnene hvor jeg er. Vi har tre katte.

Hverdagen

Jeg er naturdagplejer i "'De grønne spirer', der handler om at sætte naturen i fokus i børnehøjde. Vi leger på gårdspladsen eller tager på tur enten på gåben i nærmiljøet eller på Christianiacykel. Jeg lægger vægt på, at børn bruger sig selv motorisk, og det kommer helt af sig selv i naturen. 
 
I hverdagen er vi kreative, tegner, klipper, bager, synger eller læser. Det vigtige er, at børnene eksperimenterer, ikke at de producerer noget. Børnene får tid til at lære at gøre ting selv, og de er også med i de daglige gøremål. Jeg planlægger aktiviteter ud fra pædagogiske læreplaner og børnenes behov, men jeg har ikke en plan for hver dag. Nogle gange afventer jeg, hvad børnene er optaget af og følger deres initiativer.
 
Marte Meo er en del af mit arbejde. Når jeg anerkender hvert enkelt barn og hjælper det med at sætte ord på sine tanker og handlinger, bliver det mere bevidst om sig selv og de andre i gruppen. Jeg støtter børnene fysisk og følelsesmæssigt, lytter til dem og giver dem plads til at udfolde sig. Der er tid til fordybelse, knus og kram.  Mit mål er at børn udvikler empati, lærer at knytte positive relationer og bliver robuste til at være en del af en større gruppe i børnehaven.
 
For at jeres barn skal føle sig trygt, er det vigtigt at have et godt, tillidsfuldt samarbejde med jer forældre, den gensidige dialog i hverdagen vægter jeg højt. Åbenhed og rummelighed har stor værdi for mig. 
 
En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg har tidligere arbejdet som pædagogmedhjælper i en SFO og blev dagplejer i 1998. Jeg er også medlem af Dagplejens MED-udvalg. Jeg synes, det er spændende at holde mig opdateret og griber gerne fagbøger eller søger viden på internettet. Jeg har bl.a. været på kursus i:

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Pædagogisk grunduddannelse (PGU)
  • Marte Meo
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse

Kontakt

Børn og Familier

Tlf.: 57 87 60 00
skole-daginst@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø