Karin Benedikte Mortensen

2 Karin Mortensen

Karsholtevej 9
4293 Dianalund
Tlf. 20 21 17 50

Om mig

Jeg er født i 1959, gift med Jens, som jeg har børn med. Vores søn mistede vi desværre i 2000. Vores datter er flyttet hjemmefra, og jeg har to børnebørn. Jeg er positiv, rolig, stabil og åben over for nye idéer.

Mit hjem

Børnene er både i stue, køkken og gang og kan lege i hele haven, som er indhegnet og som har græs og fliser, hvor de kan køre på cykler og motorcykler. Vi bor tæt på skov og har hund, katte, kaniner og fugle.

Hverdagen

Jeg prioriterer meget, at vi kommer ud hver dag. Vi går meget i skoven, som er en skøn legeplads for børnene. Vi går også tur på grønningen og på kolonien og fodrer ænderne og leger på de grønne områder. Efter regn er det også skønt at trampe i vandpytter. Vi leger også hjemme i haven, og nogle gange fodrer vi fuglene og kaninerne. Indenfor samler vi puslespil, farver, læser bøger, øver farver, bygger med lego, leger med dyr, synger o.s.v.

Jeg møder børnene der, hvor de er - både konkret og i overført betydning. Jeg viser individuelle hensyn, er i deres højde og lytter til, hvad de fortæller. De får knus og kram, og jeg gør meget ud af at vise dem, at jeg vil dem. Jeg prøver også at lære børnene at vise hensyn og være gode mod hinanden. Mit mål er, at de kan indgå i det sociale samspil, hvor de tager hensyn til hinanden og hjælper hinanden i hverdagen.

Et godt samarbejde med forældre er alfa og omega. Er selv åben og ærlig. Fortæller altid, hvad vi skal lave, og når far og mor afleverer eller henter, tager vi en lille snak om hvordan dagen er gået.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue.

Faglighed

Jeg har tidligere arbejdet i forretning og på Kolonien Filadelfia. Jeg blev dagplejer i 1988, og er også koordinator i mit område. Jeg følger med fagligt ved at læse faglitteratur og tage på kursus i bl.a.

  • Grunduddannelse i dagpleje
  • Marte Meo
  • Konflikthåndtering
  • Kommunikation i den svære samtale
  • Kommunikation og samarbejde
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse
  • Kompetenceudvikling i KID-projekter Sanseintegration, sansemotorik og børns opmærksomhed

Kontakt

Børn og FamilierSorø Kommunale Dagpleje Nord og Syd

Tlf.: 20 58 06 58 (Nord) / 20 11 77 42 (Syd)  
AdresseHovedgaden 60 A
4295 Stenlille