Job: Inklusionspædagog

05. juli 2018
Vi søger en inklusionspædagog til dejlige Dianalund. Frist: 3. august.

Holbergskolen i Dianalund ligger 15 minutter fra Sorø i et naturskønt område, tæt ved skov og mose. Vi er 560 elever og 180 børn i SFO-en, og ca. 65 ansatte, heraf 45 lærere. Vi er en udviklingsorienteret 2-3 sporet faseopdelt folkeskole med gode pædagogiske og fysiske rammer. Da vi arbejder intensivt med inkluderende læringsmiljøer, har vi behov for en medarbejder, der kan understøtte arbejdet med at gøre eleverne læringsparate og få dem i trivsel.

 

Vi stiler mod at være Sorø Kommunes bedste folkeskole, hvilket bl.a. kommer til udtryk i en ambitiøs faglig indsats og spændende pædagogiske visioner for eleverne. I skoleåret 18/19 arbejder vi bl.a. med "Elevcenteret Læring" og "Stærke Børnefællesskaber".

 

Derudover har vi et meget nært og tæt kollegialt samarbejde.  Du skal derfor være ambitiøs, insisterende og struktureret - ligesom du skal have positive og realistiske forventninger til eleverne. Du skal være insisterende i forhold til at få eleverne til at bruge deres potentiale fuldt ud - og til at ville det gode samarbejde med både kollegaer, ledelse og forældre. Vi lægger vægtpå trivsel, teamsamarbejde og skoleudvikling.

 

Vi søger personale som vil være med til at styrke vilkårene for trivsel, læring og udvikling for skolens børn med et særligt fokus på børn i vanskeligheder. Du skal kunne varetage social- og specialpædagogiske opgaver relateret til inklusion, udvikling og trivsel i læringsmiljøet blandt kammeraterne for skolens elever, samt i tæt samarbejde med de andre voksne omkring børnene. Vi har brug for en person, som kan lede børn/unge, og er i stand til at udvikle relationer. Der er tale om en stilling, hvor man ville skulle arbejde i både skole og SFO.

 

Vi regner med, at du har et positivt og humørfyldt livssyn, ser en stor styrke i et tæt team-samarbejde, trives i et miljø med masser af udviklingsmuligheder - og glæder dig til at præge den fortsatte udvikling på Holbergskolen.

 

Stillingen er på 37 timer.

 

Yderligere oplysninger kan fås på mobilnr. 2498 6122 hos skoleleder Jakob Storm. Se også vores hjemmeside www.holberg-skolen.skoleintra.dk eller på vores Facebook profil https://www.facebook.com/groups/HolbergskolenDianalund/

 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfristen er d. 3. august 2018 og der afholdes samtaler i uge 32 med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt. Send ansøgningen pr. mail til: holbergskolen@soroe.dk. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Bemærk venligst, at Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.