Job:Medarbejdere Arb.marked

06. juli 2018
Medarbejdere søges til Afd.- Arbejdsmarkedsfastholdelse og Rehabiliteringsindsats. Frist: 13. august

Afdeling for Arbejdsmarkedsfastholdelse og Rehabiliteringsindsats i Center for Arbejdsmarked og Borgerservice i Sorø Kommune søger to erfarne medarbejdere til udførelse af myndighedsopgaver, idet vi både har en medarbejder, der efter mange års ansættelse har valgt at gå fra til pension, samt en medarbejder, der har taget imod nye udfordringer i vores egen afdeling.


Hvem er vi?

Der er i afdelingen i forvejen 16 medarbejdere, der udfører myndighedsopgaver inden for sygedagpenge-, jobafklaring og ressourceforløb, ledighedsydelses-, fleksjobs- og revalideringsområdet. Udover disse, er der et antal fast tilknyttede konsulenter, der varetager den virksomhedsrettede indsats samt forskellige afklarende og støttende funktioner.

 

Vi har fleksibel arbejdstid, og vi har både lov og pligt til at medvirke til, at vi sammen har en god og sjov arbejdsdag, i en god tone. Vi vægter vores arbejdsmiljø meget højt, og afdelingens mantra er "ordentlighed". 

 

I løbet af de seneste år har vi skærpet vores fokus på at generere gode resultater og skabe et godt flow i vores sager og vi har brug for hjælp til at sikre dette fremadrettet, idet vi ønsker at blive endnu bedre og skabe endnu bedre resultater til gavn for vores borgere. Vi ønsker særligt også at styrke den tidlige indsats med hurtig kontakt til såvel borgere som arbejdsgivere.


Hvad skal vi have hjælp til?

Du skal blandt andet:

 • Medvirke til at sikre den hurtige screening af nytilkomne sygedagpengesager
 • Følge op i sygedagpengesager
 • Koordinere og igangsætte tilbud og indsatser for vores borgere i forhold til at støtte dem i deres tilbagevenden til arbejde eller afklaring af deres arbejdsevne

 

Hvem er du?

 • Du kan være uddannet socialformidler, socialrådgiver eller have anden relevant erfaring
 • Du er god til at se muligheder frem for begrænsninger
 • Du arbejder selvstændigt, målrettet, struktureret og med høj datadisciplin
 • Du mestrer selvstændigt at tilrettelægge din arbejdsdag ud fra vores afdelings milepæle og opmærksomhedspunkter

Og...

 • Du holder af at arbejde højt specialiseret og med at etablere gode relationer til borgerne
 • Du er indstillet på at yde en indsats svarende til 37 timer om ugen

 

Hvordan så med rammerne?

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Fantastiske kolleger
 • En passende sagsstamme
 • Rig adgang til faglig sparring og udvikling

 

Du vil blive ansat i 37 timer om ugen og aflønning vil ske i henhold til reglerne for Ny Løn - og i øvrigt efter kvalifikationer.

 

Hvad gør du nu?

Du sender os din ansøgning så vi har den senest mandag den 13. august 2018, kl. 08.00. Du sender ansøgningen på mail til: job-abc@soroe.dk. Anfør "Socialfaglig medarbejder" i emnefeltet i mailen. Hvis du har spørgsmål, eller i øvrigt mangler oplysninger om stillingen, kontakter du leder af Afdeling for Arbejdsmarkedsfastholdelse, Brian Brabrand-Lindeberg, på telefon 2114 4664.   Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 23. august.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  Sorø Kommune er i øvrigt en fuldstændig røgfri arbejdsplads.