Job: AKT-lærer

17. maj 2018
Vi søger en fuldtids AKT-lærer med tiltrædelse august 2018. Frist: 10. juni.

Holbergskolen i Dianalundligger 15 minutter fra Sorø i et naturskønt område, tæt ved skov og mose. Vi er 560 elever og 180 børn i SFO-en, og ca. 65 ansatte, heraf 45 lærere. Vi er en udviklingsorienteret 2-3 sporet faseopdelt folkeskole med gode pædagogiske og fysiske rammer. Da vi har en AKT-lærer, der har fået ny stilling som afdelingsleder, så skal vi bruge en engageret og dygtig AKT-lærer.

 

Vi stiler mod at være Sorø Kommunes bedste folkeskole, hvilket bl.a. kommer til udtryk i en ambitiøs faglig indsats og spændende pædagogiske visioner for eleverne. Vi har et tocifret antal elever tilknyttet vores AKT afdeling gående fra trivselssamtaler til udelukkende at blive undervist her. Der er rig muliglighed for selv at præge skolen og AKT afdelingen  og komme med input og ideer til, hvordan vi bedst muligt udvikler vores skole.

 

Derudover har vi et meget tæt og forpligtende kollegialt samarbejde.  Du skal derfor være ambitiøs, insisterende og struktureret - ligesom du skal have positive og realistiske forventninger til eleverne. Du skal være insisterende i forhold til at få eleverne til at bruge deres potentiale fuldt ud - og til at ville det gode samarbejde med både kollegaer, ledelse og forældre.

 

Vi lægger vægtpå trivsel, teamsamarbejde og udvikling, såvel for eleverne som for skolen. Vi har brug for en AKT-lærer, der har fagligheden i orden, kan lede børn/unge,  og er god til at udvikle relationer. Man skal som AKT-lærer kunne anvende mange slags pædagogiske værktøjer for at kunne tilgå de enkelte elever bedst muligt, også når hverdagen byder på udfordringer såvel i hjem som i skole. En del af stillingen er også at kunne observere og vejlede dine lærerkolleger såvel, hvad angår undervisningsformen ift. de enkelte elever, der er inkluderet i klasserne, som til det sociale samspil i klasserne.  Du skal ligeledes kunne motivere, inspirere og trænge igennem til nogle af vores elever, som ikke altid er selvinitierende. Da vi har både drenge og piger i AKT-regi også enkelte med udadrettet adfærd, lægger vi stor vægt på tydelighed og robusthed. Da det tillige er vigtigt for vores elever at kunne spejle sig i begge køn, tilstræber vi en ligelig kønsfordeling blandt lærerne i vores AKT afdeling.

 

Hvis du yderligere har undervisningskompetence indenfor det matematiske eller naturfaglige område, så vil det afgjort være et plus.

 

Vi regner med, at du har et positivt og humørfyldt livssyn, ser en stor styrke i et tæt team-samarbejde, trives i et miljø med masser af udviklingsmuligheder - og glæder dig til at præge den fortsatte udvikling på Holbergskolen. Dernæst kan vi nævne, at vi benytter fuld flextid, således at arbejdstilrettelæggelsen og tilstedeværelsen bliver mest meningsfyldt.

 

Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 5820 0530 el. mobilnr. 2498 6122 hos skoleleder Jakob Storm,  afdelingsleder Frank Hockerup 2023 4916 eller hos AKT-lærer Marie Hjort 2663 3184.

 

Se også vores hjemmeside www.holberg-skolen.skoleintra.dk eller på vores Facebook profil https://www.facebook.com/groups/HolbergskolenDianalund/

 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst (ny løn).

 

Ansøgningsfristen er d. 10. juni, og der afholdes samtaler d. 14. & 18. juni fra kl. 13. Angiv gerne, i hvilket tidsrum/dato  det vil være muligt for dig at deltage i en samtale.  Send ansøgningen pr. mail til: holbergskolen@soroe.dk.  Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Bemærk venligst at Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.