Kost og kræft

12. april 2018
Sundhedskonsulent Pia Knudsen gæster Værkerne og holder oplæg omkring kost for kræftramte.

Hvad skal jeg spise, når jeg har kræft
Den rigtige ernæring er vigtig, når man er midt i et kræftforløb. Men hvordan ved man, hvad der er det helt rigtige? Er der bestemte ting, man skal holde sig fra, eller bestemte madvarer, som er særlig gode?

De nyeste anbefalinger
Pia Knudsen fortæller: "Det er let at blive i tvivl om, hvad man skal spise, og hvad man ikke skal spise, når medierne bugner af gode råd og forskellig viden. Betyder det noget, hvilken kræftform man har? Og hvad nu, hvis man ingen appetit har eller er plaget af kvalme? Disse spørgsmål er helt relevante, og jeg støder ofte på dem i mit arbejde i Sorø Sundhedscenter, hvor jeg vejleder kræftramte omkring kosten.
Jeg vil gennemgå de nyeste anbefalinger fra Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen og vil selvfølgelig svare på spørgsmål udover det".

Tid og sted
Eftermiddagen er arrangeret af Sorø Sundhedscenters kræftvejledere i samarbejde med frivillige fra Kræftens Bekæmpelse i Sorø. Alle står til rådighed for en snak og besvarelse af spørgsmål omkring kræftrehabilitering i Sorø Kommune. Alle er velkomne til det gratis arrangement.
Tid og sted: Sorø Kultur og Fritidscenter Værkerne, Frederiksvej 27 i Sorø mandag 7. maj kl. 15-17

Kontakt:
Sorø Sundhedscenter, Dr. Kaarsbergsvej 5, 4180 Sorø
Tlf.: 57877140

Kontakt

Social og SundhedSorø Sundhedscenter

Tlf.: 57 87 71 40
sundhedscenter@soroe.dk 
ÅbningstiderTelefontid: Man-fre: 8.00-12.00
AdresseDr. Kaarsbergsvej 5
4180 Sorø