Job: Social-/sundhedsass.

08. marts 2018
Røde Kors Hjemmet søger social- og sundhedsassistenter. Frist: 10. april.

Røde Kors Hjemmet søger social- og sundhedsassistenter i blandet aften- og nattevagt 28 timer ugentligt

 

Røde Kors Hjemmet er en selvejende institution med i alt 61 boliger, hvoraf 6 boliger er i skærmet afsnit til borgere med demens. Udover de 61 plejeboliger rummer Røde Kors Hjemmet botilbuddet Birkebakken, et dagcenter og et modtagekøkken.

 

Tiltrædelse

Snarest muligt eller 1. juni 2018.

 

Vi søger en social- og sundhedsassistent

  • til 4 aftenvagter og 10 nattevagter på 4 uger.
  • med erfaring fra plejecenter eller hjemmepleje, og gerne erfaring fra sekundær sektor
  • med lyst til at arbejde med mennesker på plejecenter, og de meget forskelligartede problemstillinger arbejdet kan byde på

 

Vi ønsker en kollega som

  • er fleksibel
  • har en positiv indstilling og har gode samarbejdsevner
  • vil være med til at skabe en arbejdsplads præget af varme og harmoni for borgere, pårørende og kolleger

 

Om os

I Røde Kors Hjemmet arbejder vi ud fra visionen om Det Gode Liv, som vi alle sammen tilstræber at skabe for de mennesker, der har deres gang her. Vores værdier er Trivsel, Nærvær, Respekt, Glæde og Rummelighed.

 

Ønsker du at høre nærmere om stillingen eller få tilsendt jobprofil, er du velkommen til at kontakte daglig leder Kaja Larsen tlf. 5786 0351 eller daglig leder Maria Dorph-Petersen tlf. 5786 0780. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst med faglig organisation. Straffeattest udbedes inden ansættelse.

 

Ansøgning og relevant dokumentation for uddannelse sendes til roedekors.hjemmet@soroe.dk senest tirsdag den 10. april 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 16. april 2018.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.