Job: AKT-lærer

12. februar 2018
Holbergskolen søger en fuldtids AKT-lærer pr. 1. marts eller snarest herefter! Frist: 25. februar.

Holbergskolen i Dianalund ligger 15 minutter fra Sorø i et naturskønt område, tæt ved skov og mose. Vi er 560 elever og 180 børn i SFO-en, og ca. 65 ansatte, heraf 45 lærere. Vi er en udviklingsorienteret 2-3 sporet faseopdelt folkeskole med gode pædagogiske og fysiske rammer.  Da vi har en AKT-lærer, der har fået ny stilling som afdelingsleder, så skal vi bruge en engageret og initiativrig AKT-lærer.

 

Vi stiler mod at være Sorø Kommunes bedste folkeskole, hvilket bl.a. kommer til udtryk i en ambitiøs faglig indsats og spændende pædagogiske visioner for eleverne. Vi har et tocifret antal elever tilknyttet vores AKT afdeling gående fra trivselssamtaler til udelukkende at blive undervist her. Der er rig muliglighed for selv at præge skolen og AKT afdelingen, og komme med input og ideer til hvordan vi bedst muligt udvikler vores skole. Hvis man har en god ide, der er realiserbar, ja så gør vi det!

 

Derudover har vi et meget nært og tæt kollegialt samarbejde.  Du skal derfor være ambitiøs, insisterende og struktureret - ligesom du skal have positive og realistiske forventninger til eleverne. Du skal være insisterende i forhold til at få eleverne til at bruge deres potentiale fuldt ud - og til at ville det gode samarbejde med både kollegaer, ledelse og forældre.

 

Vi lægger vægtpå trivsel, teamsamarbejde og skoleudvikling. Vi har brug for en AKT-lærer, der har fagligheden i orden, kan lede børn/unge og er i stand til at udvikle relationer. Du må meget gerne være en eminent klasserumsleder, der kan sparre med dine kollegaer, samt kunne motivere og trænge igennem til nogle af vores elever, som ikke altid er selvinitierende.  Hvis du yderligere også har behandlingserfaring, så vil det være et plus.

 

Vi regner med, at du har et positivt og humørfyldt livssyn, ser en stor styrke i et tæt team-samarbejde, trives i et miljø med masser af udviklingsmuligheder - og glæder dig til at præge den fortsatte udvikling på Holbergskolen. Dernæst kan vi nævne, at vi benytter fuld flextid, således at arbejdstilrettelæggelsen og tilstedeværelsen bliver mest meningsfyldt. Du vil planmæssigt skulle undervise 25 lektioner om ugen.

 

Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 5820 0530 eller mobilnr. 2498 6122 hos skoleleder Jakob Storm eller afdelingsledere Frank Hockerup , Robert Hessner og Mette B. Nielsen. Se også vores hjemmeside www.holberg-skolen.skoleintra.dk eller på vores Facebook profil https://www.facebook.com/groups/HolbergskolenDianalund/

 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst (ny løn).

 

Ansøgningsfristen er den 25. februar 2018 og der afholdes samtaler løbende, men senest mandag-onsdag  d. 26-28. februar med henblik på ansættelse snarrest muligt. Send ansøgningen pr. mail til: holbergskolen@soroe.dk. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Bemærk venligst, at Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.