Nyt kursus, kronisk sygdom

08. januar 2018
Sundhedscenteret tilbyder ”Lev bedre med din kroniske sygdom” med opstart i marts

Kurset henvender sig til dig med Hjerte-karsygdom, Diabetes 2, KOL, kroniske rygsmerter eller en autoimmun gigtsygdom, som fx leddegigt.

"Lev bedre med din kroniske sygdom" kombinerer fysisk træning med undervisning, erfaringsudveksling, netværksdannelse og nye redskaber til, hvordan man kan forbedre sin livskvalitet og mestre livet med kronisk sygdom. På kurset afprøves forskellige former for motion og træning indendørs og udendørs. Der er plads til forskelligheder på holdet, hvilket vil sige, at der både er plads til dem, der aldrig har lavet motion før, og dem der har erfaring med at træne.

 

For at deltage skal du være over 18år og være bosat i Sorø Kommune. Du har ved egen læge eller på sygehuset fået stillet diagnosen KOL, diabetes 2, hjertekarsygdomme, kroniske rygsmerter eller fået konstateret en autoimmun gigtsygdom fx leddegigt. Kurset er ikke egnet til dig med slidgigt.

Kurset varer 12 uger med træning 2 gange om ugen og 8 gange undervisning. Kurset starter i uge 10.

 

Hvis du er interesseret i at komme til en afklarende samtale, bedes du kontakte: Sorø Sundhedscenter på 57877140 eller sundhedscenter@soroe.dk

Kontakt

Social og SundhedSorø Sundhedscenter

Tlf.: 57 87 71 40
sundhedscenter@soroe.dk 
ÅbningstiderTelefontid: Man-fre: 8.00-12.00
AdresseDr. Kaarsbergsvej 5
4180 Sorø