Job: Social-/sundhedsass.

11. januar 2018
Sorø Sundhed og Omsorg - Egecentret søger ny kollega i blandet dag- og aftenvagt.Frist: 13. februar.

En af vores dygtige medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer og forlader os til fordel for mere uddannelse. Derfor søger vi pr. 1. marts 2018 eller snarest en social- og sundhedsassistent i blandede dag- og aftenvagter med weekendvagt hver 2. uge. Stillingen er 32 t/ugentlig.

 

Egecentret er et plejecenter beliggende i Sorø by med 24 plejeboliger, hvor 10 af boligerne er rehabiliteringspladser. Her tilbydes borgerne et midlertidigt genoptræningsophold, hvor borgerne trænes, støttes og motiveres til at klare hverdagen og opnå en øget livskvalitet. Vi har en stor samarbejdsflade såvel med borgere, pårørende og samarbejdspartnere, som kræver høj grad af koordinering, men også selvstændighed og ansvarlighed.

 

Vi arbejder ud fra Sorø Kommunes værdier som er åbenhed, dialog, anerkendelse, troværdighed, engagement og arbejdsglæde 

                                             

Vi kan tilbyde:

  • En arbejdsplads hvor 2 dage ikke er ens
  • Gode muligheder for faglig udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø og nærværende ledelse.

 

Vi forventer:

  • At du brænder for at arbejde med udfordringer og er faglig stærk
  • Kan arbejde selvstændigt og professionelt som social- og sundhedsassistent
  • At du har en bred praksis erfaring
  • At du kan arbejde struktureret og har gode kommunikations evner
  • At du formår at bidrage til et åbent, ærligt og sundt arbejdsmiljø.

 

Løn- og ansættelsesvilkår finder sted efter gældende overenskomst.

 

Send en ansøgning elektronisk vedlagt relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse. Mail den til: sae7@soroe.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 13. februar 2018, kl. 08.00. Der afholdes ansættelsessamtaler den 21. februar 2018og eventuel indkaldelse vil ske via mail. Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø Kommune. Du er velkommen til at ringe til leder Lone Rasmussen på telefon 2053 5497 for uddybende spørgsmål.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund m.v.

Sorø Kommune er røgfri i arbejdstiden.