Lørdag i Hallen får pris

13. november 2017
Lørdag i Hallen får Sorø Kommunes Kulturpris 2017.

Fire lørdage i vinterhalvåret summer Sorø hallen af endnu mere liv end den plejer, når flere hundrede børn prøver kræfter med et væld af idrætsaktiviteter. Det er foreningen Lørdag i Hallen som står bag initiativet. Bag sig har de et hold af frivillige, der sørger for at arrangementet forløber efter planen til glæde for masser af børn i Sorø Kommune.  

Lørdag i Hallen er ikke nogen døgnflue. Gennem 25 år har foreningen arrangeret aktiviteter for børn i 2.- 9. klasse, hvor de kan prøve en masse forskellige aktiviteter. For et symbolsk beløb kan børnene prøve alt fra fodbold og minitennis til wii-spil og rally-simulator. Tilbuddet er for alle og kræver ikke medlemskab af foreningerne for at deltage. Udover en sjov aften får børnene samtidig en smagsprøve på nogle af de aktiviteter og det samvær, som det lokale foreningsliv tilbyder.   


Kulturpris 2017

Kultur og Fritidsudvalget ønsker med kulturprisen at anerkende foreningen Lørdag i Hallen for deres store indsats med at give børn et sjovt og uforpligtende fritidstilbud, hvor de kan prøve kræfter med sjove aktiviteter og have hyggeligt samvær med vennerne.


Om kulturprisen

Kulturprisen gives hvert år til en person, forening eller institution, som har gjort sig særligt bemærket på det kulturelle område. Det er Kultur- og Fritidsudvalget, som hvert år vælger, hvem der skal modtage prisen, som foruden hæder og ære er på 5.000 kroner. Prisen blev første gang uddelt i 2007.


Tidligere prismodtagere:

  • 2016: Kyndelmisse
  • 2015: Sorø Jazzfestival
  • 2014: Bogcafeen i Stenlille Kulturhus
  • 2013: Kunstnergaarden i Dianalund
  • 2012: Helge Torm
  • 2011: Kirsten Ernst
  • 2010: Sorø Kultur og fritidscenter
  • 2009: Liv I Stenlille for Stenlille Festivalen.
  • 2008: Museumsdirektør Ea Stevns Matzon
  • 2007: Ruds Vedby Borgspil

 

Prisen overrækkes ved et arrangement onsdag den 29. november kl. 18.00, Viggis i Sorø Hallen, Ringstedvej 20 i Sorø.

Alle er hjerteligt velkomne

 

For yderligere information kontakt:

Formand for Kultur og Fritidsudvalget, Jørgen Larsen: 50 44 12 19