Job: Social-/sundhedsass.

28. november 2017
Social og sundhedsassistent til Lynge Plejeboliger. Frist: 20. december.

Lynge Plejeboliger søger 1 social- og sundhedsassistent i dagvagt. Stillingen er på 32-35 t/ugentlig efter eget ønske som vil passe ind i dit liv. Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. februar 2018 eller snarest derefter.

 

Lynge Plejeboliger er et demensafsnit med 16 faste pladser og 2 aflastningspladser. Der er dagtilbud, som har åbent dagligt i tidsrummet 09.00 - 14.30. Dagligdagen er præget af humor og en god omgangstone. Vi har respekt for hinanden og for beboeren vi arbejder med, hvilket skaber en god atmosfære. Vi tager udgangspunkt i beboerens ressourcer, vaner og livserfaring i vores omsorg og pleje. Vi lægger os i selen for konstant at udvikle os og håber du brænder for nytænkning og udvikling. Det er vigtigt, at du kan arbejde med udadreagerende borgere, skabe ro og grænsesætning også i en presset hverdag.

 

Vi kan tilbyde:

 • Et job med udfordringer
 • Gode kollegaer som glæder sig til at byde dig velkommen
 • En spændende arbejdsplads hvor der er mulighed for at udvikle faglige og personlige kompetencer.

 

Personlige kvalifikationer:

 • At du brænder for at arbejde med demente beboere
 • Uddannet social- og sundhedsassistent
 • Ansvarsbevidst
 • Høj grad af selvstændighed
 • Høj grad af faglighed
 • At du kan arbejde selvstændigt
 • Fleksibilitet i opgavevaretagelsen
 • Samarbejdsevner.

 

Vi arbejder ud fra Sorø Kommunes værdier:

 • Åbenhed, dialog, anerkendelse
 • Troværdighed
 • Engagement og arbejdsglæde.

 

Løn- og ansættelsesvilkår finder sted efter gældende overenskomst. Send en ansøgning elektronisk vedlagt relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse. Mail den til: sae2@soroe.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 20. december 2017, kl. 08.00. Der forventes ansættelsessamtaler i uge 3 og eventuel indkaldelse vil ske via mail. Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø Kommune.

 

Du er velkommen til at ringe til gruppeleder Line K. Christensen på telefon 5787 6712 for uddybende spørgsmål.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder etnisk baggrund m.v. Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.