Job:Tekniske servicemedarb.

03. oktober 2017
Sorø Kommune søger en teknisk servicemedarbejder - GENOPSLAG. Frist: 23. oktober.

Vil du være med til at gøre en forskel og levere god service med stor faglighed?

 

Sorø Kommune, Teknik, Miljø og Drift - Bygninger Nord og Syd har ansvaret for at vedligeholde og drifte kommunens 120 bygninger. Vi løser derfor en bred vifte af opgaver på skoler, institutioner, plejecentre, haller og idrætsanlæg. I alt er vi ca. 120 medarbejdere. Vi er organiseret i geografiske teams på 12 - 20 medarbejdere. Du er velkommen til at læse mere om vores kommune på dette link: www.soroe.dk.

 

Opgaven:

Som teknisk servicemedarbejder vil du få en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Du vil blive tilknyttet nogle specifikke bygninger. Vi søger en medarbejder med kompetencer indenfor:

 • Ind- og udvendig vedligeholdelse af bygninger
 • Arbejde med grønne arealer og vinterservice
 • Arbejde med ejendomsservice i bred forstand
 • Tekniske installationer

 

Vi forventer, at du:

 • har en uddannelse som ejendomsservicetekniker, håndværksmæssig baggrund eller lignende
 • har interesse, lyst og evner til at videregive din viden til fælles udvikling af området - da du også skal arbejde sammen med elever og praktikanter
 • betragter samarbejde på tværs som en naturlig samarbejdsform - herunder samarbejde med brugerne
 • vil indgå som en del af et team i stadig udvikling
 • har kørekort, minimum kategori B
 • betragter IT som et naturligt værktøj i dit arbejde
 • indgår i vinterberedskabet

 

Vi søger en person, som

 • kan arbejde selvstændigt, effektivt og går efter de gode løsninger
 • er både fordomsfri og imødekommende overfor såvel kolleger som borgere
 • kan bevare overblikket i en travl hverdag
 • er udadvendt
 • er god til at lære fra sig
 • har let ved at skabe dialog

 

Vi tilbyder:

 • Frihed under ansvar
 • Godt 120 engagerede kollegaer fyldt med godt humør
 • God trivsel gennem sociale arrangementer, personalegoder, kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Ansættelse vil ske i Teknik, Miljø og Drift - Bygninger Nord og Syd hvilket betyder, at du forventes at være fleksibel omkring forskellige arbejdssteder.

 

Ansættelsesvilkår:

Arbejdstiden er 37 timer. Arbejdstiden vil typisk være placeret mandag til torsdag 7-15, fredag 7-14:30. Løn, ansættelsesvilkår og pension efter gældende overenskomst (i alt årligt op til 350.000 kr.). For alle medarbejdere gælder, at uanset hvad man primært er ansat til, skal alle være indstillet på at udføre de opgaver, der er behov for.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt og gerne senest den 1. december 2017.  

 

Send gerne et samlet dokument med din ansøgning, CV og relevant dokumentation til job-teknik-miljoe@soroe.dk mærket "ansøgning teknisk service" senest mandag den 23. oktober 2017 kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 23. oktober 2017 i tiden kl. 10-13:30.

 

Hvis det bliver dig, der skal til samtale, vil du blive kontaktet telefonisk mandag den 23. oktober 2017 efter kl. 14:00, så oplys gerne et mobilnummer du kan træffes på. Hvis du ikke hører fra os den 23. oktober 2017, kan du betragte stillingen som besat til anden side.

 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Hanne Tidemand, tlf. 4272 1775, eller gruppeleder Thomas Nyborg, tlf. 5787 6308. Har du søgt stillingen, da den var opslået i september 2017, vil vi gerne bede om, at du sende en ny ansøgning.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Vær opmærksom på, at Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

 

Sorø Kommune er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Kommunen har knap 30.000 indbyggere. Rådhuset er beliggende i Sorø By. Sorø Kommune har ca. 2.200 medarbejdere og en årlig kommunal omsætning på ca. 2.5 mia. kr.