Job: Matematiklærer

04. oktober 2017
Kreativ matematiklærer søges til Pedersborg Skole - GENOPSLAG. Frist: 24. oktober.

Er du også vild med Folkeskolen?


Kreativ matematiklærer søges til Pedersborg Skole fra 1. december 2017 eller så hurtigt det kan lade sig gøre! Genopslag.


På Pederborg Skole er vi vilde med folkeskolen og alt det folkeskolen "kan" og "skal". Vi "VIL" desuden rigtig meget, og søger lige nu kreative, fagligt engagerede og positive kollegaer, der har et højt ambitionsniveau for udvikling af egen praksis, og som brænder for at udvikle Pedersborg Skoles læringstilbud sammen med os!


Vi kan tilbyde en fremragende folkeskole med:

  • Dygtige og engagerede kollegaer i årgangsteams
  • En veludviklet samarbejdskultur præget af godt humør
  • Stort fokus på faglighed og udvikling i alle skolens afdelinger
  • Linjefagsdag i udskolingen
  • Afdelingsopdelt 0.-4.kl. og 5.-9. kl.

Du får stillet din egen arbejdsplads til rådighed, der er mulighed for hjemmearbejdstid, og alle elever (4.-9.kl.), lærere og pædagoger har hver en iPad og en Chromebook samt et hav af digitale læremidler til rådighed. Du får stor frihed til dine opgaveløsninger sammen med dit team.


For at sikre en fortsat høj kvalitet af kollegaer til vores dygtige lærere, venter vi gerne på den "rigtige"!!


Vi skal bruge folk med en læreruddannelse og stærke kompetencer indenfor klasserumsledelse og skole-hjem-samarbejde. Derudover har vi mange kombinationsmuligheder! Vi kan især bruge matematik 5.-9.kl., n/t, den nye naturfagsprøve, billedkunst, håndværk og design, historie, kristendom og understøttende undervisning. Men vi har også brug for andre fag, f.eks. nye ideer til vores linjefagsundervisning. Kan du andet eller mere, er det kun et plus - overrask os gerne!


Læs meget mere om os på vores hjemmeside www.pedersborgskole.dk - og ring til os for at aftale et besøg. Vi har masser at vise frem og fortælle om! Du er også meget velkommen til at ringe til skolen på 5783 4300 eller direkte til afd.leder Sanne Bjerre på 2170 9717.


Ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse sendes elektronisk til:
pedersborg.skole@soroe.dk - senest tirsdag den 24. oktober 2017 kl. 12.00.
Ansættelsessamtalerne afholdes den 30. oktober kl. 16-19.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.