Dialogmøde om ældreområdet

11. september 2017
Odsherred Teater fremfører ”Historien om en sang – sange og fortællinger fra det levede liv.”

 

Dialogmøde om ældreområdet

Social og Sundhedsudvalget inviterer til dialogmøde om kommunens indsats på ældreområdet

Som optakt til dialogmødet fremfører Odsherred Teater deres forestilling "Historien om en sang - sange og fortællinger fra det levede liv." Forestillingen er bygget op som en teaterkoncert med monologer og sange baseret på interviews med en række ældre mennesker. 

Vi berører temaer som ensomhed, sorg, livskvalitet, demens, boligskifte (plejehjem), overvejelser om døden, de pårørendes rolle og kommunes dialog med borgerne.

Efter forestillingen fortsætter dialogmødet med workshops, med udgangspunkt i forestillingens temaer og de emner deltagerne ønsker at drøfte.

Dialogmødet finder sted 

21. september 2017 kl. 16.30 - 20.30

i Multisalen på Holbergskolen, Sømosevej 50, 4293 Dianalund.

Dialogmødets formål er, at alle med interesse for ældreområdet kan bidrage med input til fortsat udvikling af området. Alle er velkomne og det er gratis at deltage. Multisalen på Holbergskolen er tilgængelig for kørestolsbrugere og der er 2 nye handicap p-pladser ved indgangen til skolen/hallen.

Der vil være en let anretning til mødet. Tilmelding er derfor nødvendig og skal ske til Kasia Vad, Sorø Kommune på mail kava@soroe.dk eller telefon 57 87 62 07 senest den 13. september 2017

 

Kontakt

Social og Sundhed

Tlf.: 57 87 60 00
socialservice@soroe.dk 
ÅbningstiderTelefontid:
Man-fre: 11.00-12.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø