Job:Administrativ assistent

12. juli 2017
Udadvendt administrativ assistent med mod på udfordringer søges. Frist: 8. august.

Økonomi og Personale i Sorø Kommune søger en udadvendt administrativ assistent med flair for IT systemer i en stilling med opstart 1. oktober 2017 eller snarest derefter.

 

Stillingen er placeret i team bogholderi, opkrævning og forsikring. Du vil komme til at arbejde med hovedsageligt administrative opgaver på ad hoc basis, som ikke nødvendigvis er forankret i dit team, men som også vil kræve samarbejde på tværs af centeret og til dels på tværs af organisationen. Eksempler på opgaver i denne stilling kunne være:

 • Projektassistent til projektledere
 • Koordinering og opfølgning på opgaver
 • Vedligeholdelse af vores del af intranet og hjemmeside
 • Indberetning af fravær/nærvær
 • Sekretariatsfunktioner herunder referent mm.
 • Opstilling, vedligeholdelse og klargøring af materiale til budget og regnskab
 • Administrative kontroller og tilsyn.
 • Ad hoc administrative opgaver fra de forskellige teams
 • Andet forfaldent administrativt arbejde

 

Indholdet i stillingen bliver tilrettet vores løbende behov og dine kompetencer. Det er ikke vigtigt du har prøvet alle de ovenfor nævnte opgaver men mere, at du går til dine opgaver med gå på mod og engagement og ellers at du kan se dig selv opfylde nedenstående forventninger vi har til dig.

 

I Økonomi og Personale beskæftiger vi os som stabscenter med at understøtte vores organisation i form af bogholderi, opkrævning, forsikring, personalejuridisk rådgivning, central økonomisk styring, løn og brugerstyring. Vores mission i centeret er at "understøtte vores brugere bedst". Det gør vi blandt andet ved at arbejde målrettet med struktur og kompetencer i et sparrings- og læringsmiljø, der har stor fokus på den gode arbejdsplads. Vi arbejder værdibaseret og med klare rammer, retning, råderum og relationer.

 

Vi kan tilbyde:

 • Gode og kompetente kollegaer
 • Frihed under ansvar
 • Indflydelse på planlægning af egne arbejdsopgaver
 • Klare rammer og retning i en værdibaseret organisation
 • Personlig kompetenceudvikling

 

Vi forventer af dig:

 • Er omstillingsparat og ikke bange for nye opgaver
 • Er serviceminded og fleksibel samt befinder dig godt med mange bolde i luften samtidigt
 • Kan arbejde selvstændigt og proaktivt
 • Har gode IT evner
 • Har flair for skriftlig kommunikation
 • Går aktivt ind i teamet og deltager i den fortsatte udvikling heraf
 • Prioritere og understøtter det gode arbejdsmiljø
 • Har en administrativ kontoruddannelse gerne med speciale i offentlig administration

 

Det vil desuden være en fordel, hvis du allerede har erfaring indenfor offentlig administration og KMD systemer. Vi arbejder med KMD OPUS.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Som udgangspunkt er stillingen på fuld tid og tidsbegrænset til foreløbigt 1 år, men med eventuel mulighed for forlængelse og/eller fastansættelse afhængigt af opgaveflow og muligheder i øvrigt. Eventuelle ønsker om kortere arbejdstid kan aftales konkret. Løn i henhold til gældende overenskomst mellem HK og KL.

 

Ansøgning og proces:

Send din ansøgning med relevante bilag senest den 8. august 2017 kl. 9:00 til joblonpers@soroe.dk med overskriften "Administrativ assistent". For eventuelle yderligere spørgsmål til stillingen kan du kontakte leder af Administrativ Service Louise Feldborg på tlf.nr. 5787 6074. Ansættelsessamtaler vil finde sted tirsdag den 15/8 - 2017.

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.