Job: Familiebehandler

06. juli 2017
Familiebehandler til Familiehuset. Frist: 11. august.

Brænder du for at arbejde med børn og familier? Og kan du trives i en travl hverdag i en organisation i udvikling, så er du måske den vi søger.

 

I  Børn og Familier har vi en ledig stilling på 37 timer ugl. som familiebehandler i "Familiehuset", som ligger på Skolevej. Forebyggelse, tidlig indsats og helhedstænkning med familien i centrum og den enkelte medarbejders faglighed og tværfagligheden på hele børn og unge området er centralt for os. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang med barnet/den unge og familien i centrum, og tager udgangspunkt i familiens ressourcer og kompetencer.

 

I "Børn og Familier", indgår familiebehandlere, PPR, sundhedsplejen, sagsbehandlere, konsulenter, og decentrale aktører fra skoler og daginstitutioner, m.fl. i opgaven med at hjælpe de familier og børn og unge, der har særlige behov. I "Familiehuset" er der ansat 2 psykologer og 11 familiebehandlere med hver deres faglige kompetencer, som alle arbejder med behandlingsopgaver, det kan være korte afklarende forløb, såvel som lange krævende forløb, og nogle af opgaverne udføres i familiernes hjem.

 

Vi lægger vægt på udviklingen af et stærkt fagligt miljø, hvor formel og uformel faglig og kollegial sparring indgår naturligt i dagligdagen. Vi har travlt, men arbejder også bevidst med målet om et godt arbejdsmiljø.

 

Vi forventer at du:

 • har en pædagogisk grunduddannelse suppleret med en terapeutisk efteruddannelse
 • har erfaring i familie- og relationsarbejde
 • er i stand til at skabe overblik og kan arbejde systematisk og helhedsorienteret
 • kan bruge din faglige viden både i det direkte arbejde i forhold til familierne og i tæt netværksarbejde sammen med egen og andre faggrupper
 • er god til at formidle på skrift
 • er omstillingsparat og fleksibel i forhold til arbejdstid

 

Vi tilbyder:

 • dygtige og engagerede kolleger
 • mulighed for tværfagligt samarbejde, såvel internt i Børn og Familier som eksternt med skoler, institutioner m.fl.
 • en arbejdsplads, hvor individuelle løsninger for barnet/familien vægtes højt
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • gruppesupervision
 • en værdibaseret flad organisation med uddelegering af ansvar og fuld kompetence til den enkelte

 

Lønnen fastsættes efter principperne i NY LØN. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamkoordinator og psykolog Lene Nybo tlf. 4018 4293 eller leder Henriette Mogensen, tlf. 2116 7050. Mail din ansøgning til familieraadgivningen@soroe.dk. Ansøgningsfrist er fredag den 11. august kl. 12. Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 28. august.

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.