Job: Sygeplejerske

16. maj 2017
Sorø Ældrepleje søger 1 sygeplejerske på rehabiliteringscentret Egecentret. Frist: 15. juni.

Er du vores nye kollega, der kan lide at arbejde i et højt fagligt miljø, hvor humøret er højt, hvor vi værdsætter stabilitet og et godt psykisk arbejdsmiljø?

 

Vi er sygeplejen i Sorø ældrepleje, der har fået en opnormering på vores rehabiliteringscenter/plejecenter. Du skal fortrinsvis arbejde i dagvagt - gerne 37 timer om ugen. Der vil dog forekomme afløsning i aftenvagt ved ferie.

 

Vi udfører alle former for sundheds ydelser. Dog er der fokus på koordinerende opgaver omkring borgerforløb og det nære sundhedsvæsen, tværfagligt samarbejde, undervise/vejlede/ supervisere personale og studerende/elever, specielle og komplekse sygeplejeopgaver, indgår i plejen ved komplekse plejeforløb. Vi kan desuden tilbyde dig tæt sparring og oplæring af vores mange kompetente kolleger, hvor der er en del specialesygeplejersker.

 

Som sygeplejerske på rehabiliteringscentret vil du indgå i et team bestående af SSA, terapeuter, SSH og sygeplejersker. Du vil ledelsesmæssigt være tilknyttet sygeplejegruppen i Sorø Ældrepleje.

 

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring og interesse indenfor rehabilitering eller geriatri
  • Er god til at holde overblik, når tingene går stærkt og kan prioriterer de opgaver, der er og kan handle på dem
  • Er stabil, imødekommende og nærværende med et godt samarbejdsgen
  • Kan lide at arbejde i et tværfagligt miljø bl.a. med terapeuter og SOSU-personale og læger
  • Tør tage ansvar, være rollemodel, kan lide at undervise og supervisere, kan uddelegere opgaver og kan sige til og fra på en god måde
  • Kan medvirke til et fortsat godt psykisk arbejdsmiljø.

 

Vi arbejder ud fra Sorø Kommunes værdier:

  • Åbenhed, dialog, anerkendelse
  • Troværdighed
  • Engagement og arbejdsglæde.

 

Løn- og ansættelsesvilkår finder sted efter overenskomst for sygeplejersker indgået mellem KL. og DSR. Send en ansøgning elektronisk vedlagt relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse. Mail den til: sae4@soroe.dk. Ansøgningsfrist er den torsdag 15. juni 2017, kl. 8.00. Der bliver holdt ansættelsessamtaler onsdag den 21. juni 2017 og eventuel indkaldelse vil ske via mail. Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø Kommune.

 

Vi ønsker, at du starter hos os den 1. august 2017 eller efter aftale. Ønsker du flere oplysninger om stillingen kan henvendelse ske til: Sygeplejefaglig leder Anne Flensted Andersen på telefon 57 87 66 40 eller Gruppeleder på Egecentret Lone Rasmussen på telefon 57 87 66 51.

 

Sorø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund m.v.

 

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.