Job: SSA/Pædagog

15. marts 2017
Social- og sundhedsassistenter/pædagoger søges til Mølleparken i Sorø. Frist: 6. april.

Ambitiøse, innovative og stabile social- og sundhedsassistenter/pædagoger søges til Mølleparken i Sorø Ældrepleje.

 

Vi søger 2 nye kollegaer den 1. maj 2017.  Vil du/I være en del af vores team? Brænder du/I for plejecenterområdet? Så lover vi en fagligt udfordrende og aldrig ens hverdag. Vil du/I være med til at skabe en god og festlig hverdag sammen med beboerne og os?

 

Stilling 1

Er på 32 t/ugentligt primært i dagvagt. Weekendvagt hver anden weekend. Der vil forekomme aften- og nattevagter ved ferie og lignende.

 

Stilling 2

Er på 28 t/ugentligt primært i nattevagt - fordelt med 5 nattevagter på 14 dage og hver anden weekend i dagvagt.

 

Mølleparken er et somatisk plejecenter, beliggende i Dianalund, hvor visionen er at skabe en hverdag med stabilitet, struktur og samtidig en festlig dag for beboerne. Mølleparken er et af 5 plejecentre under Sorø Ældrepleje. Vores center består også af et demenshus, som vi har et tæt samarbejde med. Vi arbejder med hverdagsrehabilitering, hvor der er tilknyttet en sundhedsterapeut, som indgår i det tværfaglige samarbejde. Desuden har vi en centersygeplejerske, som sammen med vores assistenter er med til at udvikle det faglige niveau.

 

Vi kan tilbyde:

 • Et job med muligheder og udfordringer
 • Højt fagligt niveau
 • Gode kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen
 • En spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for at udvikle faglige og personlige kompetencer
 • Tværfagligt samarbejde
 • Omsorgssystem Nexus.

 

Vores forventninger til dig:

 • Uddannet social- og sundhedsassistent - Pædagog
 • Højt refleksionsniveau
 • Ansvarsbevidst
 • Fleksibilitet og humor
 • Høj faglighed
 • Højt udviklet evne til at omgås pårørende, borgere og kollegaer udfra et anerkendende og undersøgende perspektiv
 • At du evner at arbejde selvstændigt og i team
 • At du kan sige til og fra
 • At du er mødestabil.

 

Vi arbejder ud fra Sorø Kommunes værdier:

 • Åbenhed, dialog og anerkendelse
 • Troværdighed
 • Engagement og arbejdsglæde.

 

Løn- og ansættelseskår finder sted efter gældende overenskomst.

 

Er du uddannet social- og sundhedsassistent/pædagog og brænder du for ældre samt har lyst til at arbejde i et dynamisk hus, så send en ansøgning elektronisk vedlagt relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse. Skriv tydeligt i din ansøgning, hvilken stilling du søger. Mail den til:sae4@soroe.dk.

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 6. april 2017, kl. 12.00.  Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 16 og eventuel indkaldelse vil ske via mail.  Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø Kommune.  Du er velkommen til at kontakte driftsassistent Dorthe Kold på telefon 5787 6661 for uddybende spørgsmål. Gruppeleder Susanne Piil kan kontaktes på telefon 2053 5560.

 

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.