Job: Medarbejder ældrepleje

16. marts 2017
Medarbejder med sundhedsfaglig baggrund søges (genopslag). Frist: 18. april.

Medarbejder med sundhedsfaglig baggrund søges til nattevagt i Sorø Ældrepleje (genopslag).

 

Er du vores nye nattevagt på Holbergcentret? En af vores faste nattevagter, har valgt at søge nye udfordringer, derfor søger vi en ny kollega. Stillingen er på 28 timer pr. uge i fast nattevagt. Stillingen er med tiltrædelse snarest.

 

Du bliver en del af et team bestående at 4 nattevagter, der arbejder 2 og 2 på skift af hinanden. Teamet varetager hele vores hus som består af Holbergcentret, som er et gammelt center med 32 nyrenoverede boliger fordelt i 3 huse samt en demens afdeling med 12 beboere. På Holbergcentret vægter vi god kommunikation, åbenhed og anerkendelse.

 

Vi kan tilbyde:

 • Et job med udfordringer
 • Gode kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen
 • En spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for at udvikle faglige og personlige kompetencer.

 

Vores forventninger til dig:

 • Sundhedsfaglig uddannelse
 • Højt refleksionsniveau
 • Ansvarsbevidst
 • Fleksibilitet og humor
 • Høj faglighed
 • Højt udviklet evne til at omgås pårørende, borgere og kollegaer udfra et anerkendende og undersøgende perspektiv
 • At du evner at arbejde selvstændigt/og i teamet
 • At du kan sige til og fra
 • At du er robust af natur.

 

Vi arbejder ud fra Sorø Kommunes værdier:

 • Åbenhed, dialog og anerkendelse
 • Troværdighed
 • Engagement og arbejdsglæde

 

Løn- og ansættelsesvilkår finder sted efter gældende overenskomst. Brænder du for ældre og demente samt har lyst til at arbejde i en fast nattevagt i et dynamisk hus så send en ansøgning elektronisk vedlagt relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse. Mail den til sae1@soroe.dk.

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 18. april 2017, kl. 08.00.  Der afholdes ansættelsessamtaler den 26. april 2017 og eventuel indkaldelse vil ske via mail. Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø Kommune. Du er velkommen til at ringe til Gruppeleder Gitte Bernhard på telefon 5787 6622 for uddybende spørgsmål.

 

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.