Infoaften om bredbåndspulje

14. marts 2017
Kom og vær med til informationsmøde om Energistyrelsens bredbåndspulje den 18. april kl. 15-17.

Mødet er særligt relevante for kommuner og lokale interessenter, såsom lokale aktionsgrupper (LAG), lokale landsbyråd, bylaug og bredbånds- /antenneforeninger.

På mødet informeres om kortlægning af dækning, ansøgningsproceduren, valg af leverandør samt behandling af ansøgning. Der vil desuden være mulighed for at få individuel rådgivning fra Energistyrelsen i forhold til konkrete projekter.

Mødet finder sted tirsdag den 18. april 2017 kl. 15-17 på Regionshuset, Alléen 15, 4180 Sorø. Tilmelding skal ske senest fredag den 7. april 2017 ved at sende en mail til tele@ens.dk. Husk at angive, at du tilmelder dig mødet i Sorø (der afholdes flere møder i landet).

Læs mere om bredbåndspuljen